La nostra histņria

Els inicis de Catą Germans es remonten a mitjans dels anys 50 quan el seu fundador, el Sr. Jaume Catą Mitjans, va comenēar el seu camķ professional com a aprenent. Aquests principis li van valdre per aprendre a realitzar prącticament totes les feines imaginables dins d'un taller mecąnic, molt sovint solucionant problemes basant-se en la imaginació i l'experičncia, a falta de mitjans tčcnics.

Al 1960, el Sr. Jaume Catą va fundar la seva prņpia empresa dedicada principalment a la fabricació de material per avicultura i ramaderia, realitzant també treballs de serralleria i peces metąliques, activitat aquesta śltima que portaria a l'empresa al seu actual treball de mecanitzat de xapa.

Mitjanēant l'introducció a finals dels anys 80 d'una de les primeres mąquines de mecanització de xapa totalment automątica, i amb els anys d'experičncia en el sector amb mąquines convencionals, Catą Germans inicia una constant inversió en maquinaria d'śltima generació i formació dels seus operaris.

A l'any 1993, i amb la segona generació incorporada a l'empresa, neix Catą Gernams, S.L., que juntament amb Jaume Catą Mitjans es serveixen del sobrenom "Tallers Catą Germans".

Actualment, Catą Germans disposa d'un ampli parc de maquinaria d'śltima tecnologia especialment concebuda per admetre petita i mitjana sčrie, i d'un equip de professionals formats a la mateixa empresa, dedicats principalment al mecanitzat de xapa, amb unes instal·lacions de 2.800 m2, construits en una superfķcie de 25.000 m2, ubicats a la Zona Industrial Can Catą envoltada de vinyes i zones verdes que redueix l'impacte ambiental i contribueix a crear un lloc de treball agradable per als seus empleats.


L'objectiu de Catą Germans és ser una empresa familiar, ągil i flexible, sempre en continua evolució, cuidant el contacte directe amb el client, per donar un producte de qüalitat en un temps mķnim.

Catą Germans S.L. | Tel. 977 677 392 | Fax. 977 678 520